KQZ-ja certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës të 14 shkurtit 2021

KQZ-ja certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës të 14 shkurtit 2021

Prishtinë, 13 mars 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën më 14 shkurt 2021.  Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se ky vendim vjen pas pranimit të konfirmimit nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme  ...
Regjistrimi i Partisë Politike “Partia Republikane për Ndryshime” i hapur për shqyrtim publik

Regjistrimi i Partisë Politike “Partia Republikane për Ndryshime” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 9 mars 2021 – “Partia Republikane për Ndryshime” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund t’i shqyrtojë dokumentet e  ...
KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit

KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 4 mars 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 14 shkurt 2021. Fillimisht, kryetarja e KQZ-së faënderoi të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, brenda dhe jashtë vendit, që morën pjesë në këto zgjedhje dhe shprehën vullnetin e tyre. Po ashtu, Daka falënderoi edhe institucionet  ...
Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga BE, Marian Gabriel

Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga BE, Marian Gabriel

  Prishtinë, 26 shkurt 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga Bashkimi Europian, Marian Gabriel. Kryetarja Daka falënderoi Bashkimin Europian për interesimin e shprehur për të përcjellur procesin e zgjedhjeve në vendin tonë duke theksuar se vëzhgimi i zgjedhjeve, për KQZ-në, është i rëndësisë së veçantë pasi në  ...
Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2021

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2021

    Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) Deçan Shkarko Gjakovë Shkarko Gllogoc Shkarko Gjilan Shkarko Dragash Shkarko Istog Shkarko Kaçanik Shkarko Klinë Shkarko Fushë Kosovë Shkarko Kamenicë Shkarko Mitrovicë e Jugut Shkarko Leposaviç Shkarko Lipjan Shkarko Novobërdë Shkarko Obiliq Shkarko Rahovec Shkarko Pejë Shkarko Podujevë Shkarko Prishtinë Shkarko Prizren Shkarko Skenderaj Shkarko Shtime Shkarko Shtërpcë Shkarko Suharekë Shkarko Ferizaj Shkarko Viti Shkarko Vushtrri Shkarko Zubin Potok Shkarko Zveçan Shkarko Malishevë Shkarko Junik Shkarko Mamushë Shkarko Hani i Elezit Shkarko Graçanicë Shkarko Ranillug Shkarko Partesh Shkarko Kllokot Shkarko Mitrovicë e Veriut Shkarko       Rinumerimiet Votat me kusht Votat me postë Rinumerimi nga Karantina 19.02.2021 Rinumërimi i 494 vendvotimeve nga auditimi. 134 vendvotime FPR dhe FRK te skanuara nga komuna e Ferizajit Rinumërimi 58    Rinumërimi i votave me kusht 08.03.2021 Rinumërimi i votave me postë 08.03.2021 Rinumërimi 141, 08.03.021  ...

Shërbimet për Votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Përditësimi i Regjistrit të Partive Politike

26/03/2021 – Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim ka bërë azhurnimin e Regjistrit të Partive Politike.

Gjejë dhe ndërro Qendrën e Votimit

Periudha për ndërrimin e qendrës tuaj të votimit: 17 – 27 janar 2021

Rregulla Nr. 01/2020 – Për Fletëvotimet dhe Broshurat

23/09/2020 – KQZ në mbledhjen e mbajtur me datë 22.09.2020, ka miratuar Rregullën Nr. 01/2020 – Për Fletëvotimet dhe Broshurat

Lexo më shumë

Rezultatet preliminare – Zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës 2021

Më shumë

Votimi Përmes Postës – Lista e votuesve jashtë Kosovës

Më shumë

E-Mësimi

Më shumë

Vendimet e KQZ-së

Më shumë

Pyetjet më të Shpeshta

Më shumë

Udhëzues për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

24/03/2021

13:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 30-2021

08/03/2021

14:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 26-2021

04/03/2021

11:30

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 24-2021

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe

Loading