Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About web user

This author has not yet filled in any details.
So far web user has created 207 blog entries.

Orari i konferencave të KQZ-së për Ditën e Zgjedhjeve, 17 tetor 2021

Prishtinë, 17 tetor 2021 – Me qëllim të informimit të rregullt të qytetarëve të Republikës së Kosovës për ecurinë e procesit të votimit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka planifikuar mbajtjen e disa konferencave. Konferenca e parë do të mbahet në orën 08:00 dhe ka për qëllim të njoftojë qyteatrët lidhur me hapjen e qendrave të [...]

2021-10-17T00:55:29+00:0017/10/2021|

Këtu mund ta shohësh se ku është vendvotimi yt

Prishtinë, 17 tetor 2021 – Çdo qytetar/votues në ditën e zgjedhjeve, mund ta vërtetojë adresën e saktë të qendrës së tij të votimit. Për ta mësuar vendvotimin e saktë, votuesi mjafton që të shënojë numrin personal dhe pastaj do të shfaqen të dhënat. Kjo bëhet e mundur përmes këtij aplikacioni të vendosur në ueb faqen [...]

2021-10-17T00:48:59+00:0017/10/2021|

Sot mbahen Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës

Prishtinë, 17 tetor 2021 – Sot në Republikën e Kosovës mbahen Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës, të shtatat me radhë për Kuvende Komunale dhe të pestat për Kryetarë të Komunave. Zgjedhjet mbahen për të zgjedhur 38 Kryetarët e Komunave dhe anëtarët e 38 Kuvendeve Komunale. Sipas listës përfundimtare të certifikuar nga Komisioni Qendror i [...]

2021-10-17T00:11:26+00:0017/10/2021|

Përfundon shtypja e fletëvotimeve për Zgjedhjet Lokale 2021

  Është përmbyllur shtypja e fletëvotimeve të Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021. Shtypja e fletëvotimeve për Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave dhe për Zgjedhjet për Kuvende Komunale është bërë në shtypshkronjën e dokumenteve me siguri të lartë, Cetis, në Celje të Sllovenisë. Procesi i shtypjes është bërë konform standardeve [...]

2021-10-01T08:04:18+00:0030/09/2021|

Mbahet faza e parë e programit trajnues për Zgjedhjet Lokale 2021

  Në kuadër të përgatitjeve për organizimin e Zgjedhjeve Lokale 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur fazën e parë të programit të trajnimit. Programi i trajnimit për 260 trajnerët, të cilët do të angazhohen në të gjitha komunat e Kosovës, është zhvilluar sipas planifikimeve me planin operacional për organizimin e këtyre zgjedhjeve. Ky program [...]

2021-09-29T11:10:42+00:0029/09/2021|

Rikujtim – Afati për akreditimin e mediave përfundon më 2 tetor 2021

  Prishtinë, 28 shtator 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke vazhduar të presë aplikimet për akredimin e mediave për Zgjedhjet Lokale 2021. Afati i fundit për aplikimin e mediave për t’u akredituar përfundon më 2 tetor 2021. KQZ njofton se vetëm mediat e akredituara mund të përcjellin procesin e votimit në [...]

2021-09-28T17:26:31+00:0028/09/2021|

Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës, e cila përfundon më 15 tetor. Gjatë kësaj periudhe, të drejtën për të votuar përmes postës e kanë të gjithë aplikuesit e regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës gjatë periudhës së zhvilluar nga data 10 korrik deri më 18 gusht. Numri [...]

2021-09-15T20:20:50+00:0015/09/2021|

Të dhëna për listën përfundimtare të votuesve brenda dhe jashtë Kosovës

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve, e cila tregon për numrin e votuesve brenda dhe jashtë Kosovës për Zgjedhjet Lokale 2021. Lista përfundimtare e votuesve për Zgjedhjet Lokale 2021, e cila do të shpërndahet në vendvotime, në ditën e zgjedhjeve më 17 tetor, përmban: - 1 milion e 885 mijë [...]

2021-09-14T10:18:33+00:0013/09/2021|

Njoftim – Tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim

Ju njoftojmë se nesër (e mërkurë, 8 shtator, ora 10:00), Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve lokale, të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021. Vendi: Ndërtesa e Qeverisë (ish-Rilindjes), kati 0 (përdhesë). Obaveštenje - Izvlačenje žreba za redosled političkih subjekata na glasačkom [...]

2021-09-07T16:41:28+00:0007/09/2021|

Këta janë kandidatët e certifikuar për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale (Dokument)

Prishtinë, 3 shtator 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas certifikimit të grupit të fundit të kandidatëve, në përputhje me paragrafin 29.7 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, publikon listën e kandidatëve që garojnë për kryetar komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021. Listën e kandidatëve për [...]

2021-09-09T16:00:59+00:0004/09/2021|
Go to Top