Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Ballina 2019-11-07T21:40:15+00:00
KQZ publikon Dosjen e Informimit Publik për Subjektet Politike dhe Kandidatët e Zgjedhjeve 2019

KQZ publikon Dosjen e Informimit Publik për Subjektet Politike dhe Kandidatët e Zgjedhjeve 2019

Bazuar ne nenin 43 te Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme ne Republikën e Kosovës,  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, duke vepruar përmes Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, krijon dhe ruan një Dosje të Informimit Publik e cila përmban regjistrin e donatorëve të secilit subjekt politik, raportet e  Publikimit Financiar të Fushatës të subjekteve politike të dorëzuara tek KQZ-ja dhe  ...
KQZ-ja certifikoi rezultatet të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019

KQZ-ja certifikoi rezultatet të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019

Prishtinë, 27 nëntor 2019 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për Certifikimin e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se ky vendim vjen pas pranimit të konfirmimit nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se  ...
Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka ftoi në QNR ambasadorët dhe përfaqësuesit e organizatave të ndryshme ndërkombëtare

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka ftoi në QNR ambasadorët dhe përfaqësuesit e organizatave të ndryshme ndërkombëtare

Sot, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ftoi në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ambasadorët dhe përfaqësuesit e organizatave të ndryshme ndërkombëtare të akredituara në Kosovë. Të pranishëm ishin Përfaqësuesja Speciale e BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova, Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Abbott si dhe Ambasada e Italisë dhe Zyra Ndërlidhëse Greke. Kryetarja e KQZ, Daka u tregoi atyre  ...
Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2019

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2019

Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) - Votat me kusht Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) - Operacioni i Votimit përmes Postës Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) FPR & FRK pas rinumërimit (PZAP) FPR & FRK pas rinumërimit (314 vendvotime) FPR & FRK pas rinumërimit (530 vendvotime) Deçan  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gjakovë  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gllogoc Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gjilan  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Dragash Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Istog  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Kaçanik Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Klinë Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Fushë Kosovë Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Kamenicë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Mitrovicë e Jugut  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Leposaviç  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Lipjan Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Novobërdë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Obiliq  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Rahovec  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Pejë  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Podujevë Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Prishtinë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Prizren Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Skenderaj  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Shtime Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Shtërpcë Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Suharekë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Ferizaj Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Viti  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Vushtrri Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Zubin Potok  Shkarko Shkarko   Shkarko Zveçan  Shkarko Shkarko   Shkarko Malishevë  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Junik Shkarko   Shkarko   Mamushë Shkarko     Shkarko Hani i Elezit Shkarko   Shkarko Shkarko Graçanicë Shkarko   Shkarko Shkarko Ranillug Shkarko Shkarko Shkarko   Partesh Shkarko       Kllokot Shkarko     Shkarko Mitrovicë e Veriut Shkarko Shkarko    Shkarko (more…)  ...
KQZ shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit

KQZ shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit

Prishtinë, 7 nëntor 2019 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 6 tetor 2019. Të gjitha rezultatet e detajuara i gjeni në këtë vegzë  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se subjektet politike dhe kandidatët mund të paraqesin ankesat e tyre brenda 24 orëve në Panelin Zgjedhor për  ...

Shërbimet për Votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Njoftim për anulimin e konkursit

18/07/2019 – Anulohet konkursi publik në SKQZ për pozitat me nr. reference: KQZ-16/2019, KQZ-18/2019, KQZ-21/2019

Njoftim për kandidatin e suksesshëm

18/07/2019 – Janë publikuar njoftimet lidhur me kandidatin e suksesshëm për Zyrtar të Lartë Komunal Zgjedhor në Dragash, Skënderaj dhe Klinë

Mundësi punësimi në SKQZ

20/04/2019 – Është publikuar një vend i lirë pune në SKQZ për pozitën Zëvendës Kryeshef Ekzekutiv i SKQZ-së.

Lexo më shumë

Rezultatet preliminare – Zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës 2019

Më shumë

Votimi Përmes Postës – Lista e votuesve jashtë Kosovës 

Më shumë

E-Mësimi

Më shumë

Vendimet e KQZ-së

Më shumë

Pyetjet më të Shpeshta

Më shumë

Platforma e Raportimit të Shkeljeve Zgjedhore

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

04/09/2019

15:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 31-2019

02/09/2019

14:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 30-2019

29/08/2019

11:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 29-2019

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe