Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Këtu i gjeni të gjitha udhëzimet e KQZ-së për masat mbrojtëse nga COVID-19

Pas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore, me qëllim të parandalimit të përhapjes së infeksionit me COVID-19, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar dy udhëzime administrative. Udhëzimi administrativ për masat mbrojtëse për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve me qëllim të parandalimit të infeksionit me COVID-19: https://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2020/11/1154-2020-Vendim-per-miratimin-e-udhezimit-adm-nr-03-2020_17-11-2020_1.pdf Udhëzimi administrativ për votimin e personave të cilët [...]

2020-11-29T09:14:29+00:0028/11/2020|

CIK has held simulations of the election process for local elections of the year 2017

Central Election Commission for 2017 local elections has held simulation of the electoral process at several universities and colleges with first-year students (first-time voters). The purpose of this simulation was to prepare young people who have never voted in order to make this process easier for them. During the simulation of the election process about [...]

2018-05-29T13:51:41+00:0002/10/2017|

CEC organized meetings with women representatives of political parties

With the support of IFES and USAID, the CEC held a training with Senior Municipal Election Officials to launch the "Women in Electoral Leadership" program,. Within this program, the SMEO's have been trained to train political entity members regarding the work on electoral processes. CEC, through the Senior Municipal Election Officials, held meetings with representatives [...]

2018-05-29T13:52:50+00:0015/08/2017|
Go to Top