Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About web user

This author has not yet filled in any details.
So far web user has created 207 blog entries.

Schedule of CEC conferences for Election Day, October 17, 2021

Prishtina, 17 October 2021– In order to regularly inform the citizens of the Republic of Kosovo about the progress of the voting process, the Central Election Commission has planned to hold several conferences. The first conference will be held at 08:00 and is intended to inform citizens about the opening of polling stations. The second [...]

2021-10-17T00:55:29+00:0017/10/2021|

Here you can see where your polling station is

Prishtina, 17 October 2021– Every citizen / voter on election day can verify the correct address of his / her polling station. To learn the correct polling station, the voter just needs to enter the personal number and then the data will be displayed. This is made possible through this application posted on the CEC [...]

2021-10-17T00:48:59+00:0017/10/2021|

Local Elections are held today in the Republic of Kosovo

Prishtina, 17 October 2021– Today in the Republic of Kosovo are held Local Elections in the Republic of Kosovo, the seventh in a row for Municipal Assemblies and the fifth for Mayors. Elections are held to elect 38 Mayors and members of 38 Municipal Assemblies. According to the final list certified by the Central Election [...]

2021-10-17T00:11:26+00:0017/10/2021|

Përfundon shtypja e fletëvotimeve për Zgjedhjet Lokale 2021

  Është përmbyllur shtypja e fletëvotimeve të Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021. Shtypja e fletëvotimeve për Zgjedhjet për Kryetarë të Komunave dhe për Zgjedhjet për Kuvende Komunale është bërë në shtypshkronjën e dokumenteve me siguri të lartë, Cetis, në Celje të Sllovenisë. Procesi i shtypjes është bërë konform standardeve [...]

2021-10-01T08:04:18+00:0030/09/2021|

Mbahet faza e parë e programit trajnues për Zgjedhjet Lokale 2021

  Në kuadër të përgatitjeve për organizimin e Zgjedhjeve Lokale 2021, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur fazën e parë të programit të trajnimit. Programi i trajnimit për 260 trajnerët, të cilët do të angazhohen në të gjitha komunat e Kosovës, është zhvilluar sipas planifikimeve me planin operacional për organizimin e këtyre zgjedhjeve. Ky program [...]

2021-09-29T11:10:42+00:0029/09/2021|

 Rikujtim – Afati për akreditimin e mediave përfundon më 2 tetor 2021

  Prishtinë, 28 shtator 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke vazhduar të presë aplikimet për akredimin e mediave për Zgjedhjet Lokale 2021. Afati i fundit për aplikimin e mediave për t’u akredituar përfundon më 2 tetor 2021. KQZ njofton se vetëm mediat e akredituara mund të përcjellin procesin e votimit në [...]

2021-09-28T17:26:31+00:0028/09/2021|

Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës, e cila përfundon më 15 tetor. Gjatë kësaj periudhe, të drejtën për të votuar përmes postës e kanë të gjithë aplikuesit e regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës gjatë periudhës së zhvilluar nga data 10 korrik deri më 18 gusht. Numri [...]

2021-09-15T20:20:50+00:0015/09/2021|

Të dhëna për listën përfundimtare të votuesve brenda dhe jashtë Kosovës

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve, e cila tregon për numrin e votuesve brenda dhe jashtë Kosovës për Zgjedhjet Lokale 2021. Lista përfundimtare e votuesve për Zgjedhjet Lokale 2021, e cila do të shpërndahet në vendvotime, në ditën e zgjedhjeve më 17 tetor, përmban: - 1 milion e 885 mijë [...]

2021-09-14T10:18:33+00:0013/09/2021|

Njoftim – Tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim

Ju njoftojmë se nesër (e mërkurë, 8 shtator, ora 10:00), Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve lokale, të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021. Vendi: Ndërtesa e Qeverisë (ish-Rilindjes), kati 0 (përdhesë). Obaveštenje - Izvlačenje žreba za redosled političkih subjekata na glasačkom [...]

2021-09-07T16:41:28+00:0007/09/2021|

Këta janë kandidatët e certifikuar për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale (Dokument)

  Prishtinë, 3 shtator 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas certifikimit të grupit të fundit të kandidatëve, në përputhje me paragrafin 29.7 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, publikon listën e kandidatëve që garojnë për kryetar komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021. Listën e kandidatëve [...]

2021-09-09T16:00:59+00:0004/09/2021|
Go to Top