main-bg

Lajme

 • 18-12-2014

  KQZ MIRATOI PLANIN OPERACIONAL PËR ZGJEDHJET E JASHTËZAKONSHME PËR KRYETAR TË KOMUNËS SË GRAÇANICËS

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 52-të për vitin 2014, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 17-12-2014

  Komunikatë për Media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka. Në fillim të mbledhjes, kryetarja Daka në emër të KQZ-së uroi mirëseardhje për anëtarët e rinj, Eshref Vishi dhe Ergit Qeli, të cilëve u dëshiroi sukses në angazhimin e tyre si anëtarë të KQZ-së.

  Lexo më shumë»
 • 03-12-2014

  Shqyrtim Publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Pokret Za Gora - PG

  Me datë 12.11.2014 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Pokret Za Gora” me akronimin (PG), sot më 01 dhjetor 2014, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 03-12-2014

  Shqyrtim publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Partia Demokratike e Unitetit - PDU

  Me datë 13.11.2014 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Partia Demokratike e Unitetit - PDU” me akronimin (PDU), sot më 01 dhjetor 2014, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 28-10-2014

  Shqyrtim publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Lëvizja Qytetare Vatra -LQV

  Me datë 13.10.2014 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Lëvizja Qytetare Vatra” me akronimin (LQV), sot më 28 tetor 2014, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 20-10-2014

  Shqyrtim publik për Regjistrimin e Partisë Politike: Partia e Ballit - PB

  Me datë 18.10.2014 ka aplikuara për regjistrim iniciativa politike “Partia e Ballit” me akronimin (PB), sot më 20 tetor 2014, e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 08-09-2014

  KQZ mori pjesë në konferencën e 23-të vjetore të asociacionit të zyrtarëve zgjedhor europian

  Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, anëtarët e KQZ-së, Adnan Rrustemi, Bajram Latifi, Blerim Ibrahimi si dhe Kryeshefi Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi, morën pjesë në konferencën e 23-të vjetore të Asociacionit të Zyrtarëve Zgjedhor Europian, i njohur si ACEEEO, që u mbajt në Bukuresht.

  Lexo më shumë»
 • 15-07-2014

  Komunikatë për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e rregullt të kryesuar sipas radhës nga anëtari i KQZ-së, z. Florian Dushi. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shqyrtoi dhe miratoi rishikimin e buxhetit për vitin 2014.

  Lexo më shumë»
 • 04-07-2014

  KQZ CERTIFIKOI REZULTATET PËRFUNDIMTARE TË ZGJEDHJEVE TË PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e 46-të për vitin 2014 të kryesuar nga kryetarja, znj. Valdete Daka.

  Lexo më shumë»