Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Hulumtime dhe analiza 2018-02-16T23:03:38+00:00

Hulumtime dhe analiza

Zgjedhjet në Kosovë 2000 – 2014

Hulumtimi dhe analizimi i fletëvotimeve të pavlefshme për Zgjedhjet për Kuvend të Kosovës 2014

Hulumtimi dhe analizimi i fletëvotimeve të pavlefshme për Zgjedhjet për Kuvendin Komunal 2013