Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Home 2019-11-07T21:40:15+00:00
CEC certified final results of early elections for Kosovo Assembly that took place on 6th of October 2019

CEC certified final results of early elections for Kosovo Assembly that took place on 6th of October 2019

Prishtina, 27 November 2019 –Central Election Commission issued the decision for certification of final results of early elections for the Kosovo Assembly that took place on 6th of October 2019. CEC President, Valdete Daka informed that this decision comes after receiving the confirmations from Election Complaints and Appeals Panel and from Supreme Court that there is no case that needs to  ...
President of the CEC Valdete Daka, invited in CRC ambassadors and representatives of various international organisations

President of the CEC Valdete Daka, invited in CRC ambassadors and representatives of various international organisations

Today, the president of the Central Election Commission, Valdete Daka, invited ambassadors and representatives of various international organisations accredited in Kosovo to the Count and Results Centre. EU Special Representative in Kosovo, Nataliya Apostolova, Ambassador of United Kingdom, Nicholas Abbott as well representatives of the Embassy of Italy and the Greek Liaison Office were present. CEC Chairperson Daka showed them the activities  ...
Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2019

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2019

Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) - Votat me kusht Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) - Operacioni i Votimit përmes Postës Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) FPR & FRK pas rinumërimit (PZAP) FPR & FRK pas rinumërimit (314 vendvotime) FPR & FRK pas rinumërimit (530 vendvotime) Deçan  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gjakovë  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gllogoc Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Gjilan  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Dragash Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Istog  Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Kaçanik Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Klinë Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Fushë Kosovë Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Kamenicë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Mitrovicë e Jugut  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Leposaviç  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Lipjan Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Novobërdë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Obiliq  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Rahovec  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Pejë  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Podujevë Shkarko Shkarko  Shkarko  Shkarko Prishtinë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Prizren Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Skenderaj  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Shtime Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Shtërpcë Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Suharekë Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Ferizaj Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Viti  Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Vushtrri Shkarko Shkarko  Shkarko Shkarko Zubin Potok  Shkarko Shkarko   Shkarko Zveçan  Shkarko Shkarko   Shkarko Malishevë  Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Junik Shkarko Shkarko Shkarko   Mamushë Shkarko Shkarko   Shkarko Hani i Elezit Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Graçanicë Shkarko Shkarko Shkarko Shkarko Ranillug Shkarko Shkarko Shkarko   Partesh Shkarko Shkarko     Kllokot Shkarko Shkarko   Shkarko Mitrovicë e Veriut Shkarko Shkarko    Shkarko  ...
CEC announced final results of 6th of October elections

CEC announced final results of 6th of October elections

Prishtina, 7 November 2019 –Central Election Commission announced the final results of early elections for Assembly of Republic of Kosovo which took place on 6th of October 2019. All the detailed results can be found in the following link Central Election Commission informs all political entities and candidates that complaints related to these results can be submitted within 24 hours at Election  ...
CEC telephone lines for voter information

CEC telephone lines for voter information

Please be informed that Central Election Commission ëith the aim of communicating regarding the voting process on early elections for Assembly of Republic of Kosovo, has made available the folloëing numbers:   CONTACT TELEPHONE NUMBERS FOR VOTER INFORMATION: 0800 55 555 and +38338211428   CONTACT TELEPHONE NUMBERS IN OPETATIONAL ROOM: +3833820081004 and +3833820081007  ...

Shërbimet për Votuesit

Shërbimet për Subjektet Politike

Shërbimet për OJQ dhe Medie

Publikimet e fundit

Njoftim për anulimin e konkursit

18/07/2019 – Anulohet konkursi publik në SKQZ për pozitat me nr. reference: KQZ-16/2019, KQZ-18/2019, KQZ-21/2019

Njoftim për kandidatin e suksesshëm

18/07/2019 – Janë publikuar njoftimet lidhur me kandidatin e suksesshëm për Zyrtar të Lartë Komunal Zgjedhor në Dragash, Skënderaj dhe Klinë

Mundësi punësimi në SKQZ

20/04/2019 – Është publikuar një vend i lirë pune në SKQZ për pozitën Zëvendës Kryeshef Ekzekutiv i SKQZ-së.

Lexo më shumë

Gjeni qendrën tuaj të votimit

Më shumë

Votimi Përmes Postës – Lista e votuesve jashtë Kosovës 

Më shumë

E-Mësimi

Më shumë

Vendimet e KQZ-së

Më shumë

Preliminary results – Election for Assembly of Kosovo 2019

Më shumë

Platforma e Raportimit të Shkeljeve Zgjedhore

Më shumë

Informimi dhe Edukimi për Zgjedhje

Me shumë

Ngjarjet e KQZ-së

04/09/2019

15:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 31-2019

02/09/2019

14:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 30-2019

29/08/2019

11:00

Mbledhja e KQZ-së  Nr. 29-2019

Lexo më shumë

Ju lutemi regjistrohuni këtu që të njoftoheni për lajmet më të reja

Subscribe