Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KRESHNIK RADONIQI

2021-07-21T13:24:11+00:00

KRESHNIK RADONIQI Kryetar i KQZ-së Kreshnik Radoniqi është gjyqtar në Departamentin Special të Gjykatës së Apelit nga data 01.07.2019. Gjyqtari Radoniqi ka diplomuar në fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës në vitin 2006, ndërsa provimin e jurisprudencës e përfundoj në korrik të vitit 2007. Në maj të vitit 2013 ka përfunduar studimet Master në SHBA [...]

SAMI KURTESHI

2021-07-05T10:10:02+00:00

Sami Kurteshi u lind më 5 qershor 1960 në Gjilan. Shkollën fillore dhe gjimnazin - shkenca natyrore i kreu në Gjilan. Në periudhën 1978-1981 ka studiuar në fakultetin Teknik, dega e Elektroteknikës në Universitetin e Prishtinës. Pas demonstratave gjithëpopullore në Kosovë të vitit 1981, pasi ndiqet nga regjimi jugosllav, është larguar nga Kosova. Në vitin [...]

ARIANIT ELSHANI

2020-05-28T13:11:23+00:00

Arianit Elshani u lind më 16 mars 1992 në Rahovec.   Ka vijuar studimet në Fakultetin e Arkitekturës në UBT dhe në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës në drejtimin e Shkencave Politike. Është Politolog dhe anëtar i strukturave të Partisë Demoktratike të Kosovës nga viti 2009. Ka qenë i angazhuar si Këshilltar Politik në [...]

IBRAHIM SELMANAJ

2020-05-28T13:24:28+00:00

U lind më 7 tetor të vitit 1968. Ka mbaruar shkollën e mesme në gjimnazin “Vëllezërit Frashëri” në Deçan. Studimet i vazhdoi në SH.L.P. “Bajram Curri” në Gjakovë në vitin 1991. Për disa vitë shërbeu si mësimdhënës në shkollën fillore “Minatorët e Trepqës” në Rastavicë. Studimet universitare i vazhdoi në Universitetin “ Hasan Prishtina” në [...]

ALIM RAMA

2020-05-28T13:20:39+00:00

Alim Rama është anëtar i Komisionit Qendror Zgjedhor i emëruar nga Lëvizja Vetëvendosje në shkurt 2020. Para kësaj detyre, Alim Rama ka qenë menaxher i Projektit për Mbështetje të Zgjedhjeve të Agjencisë së Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Afganistan, me buxhet vjetor mbi 100 milionë dollarë dhe rreth 120 pjestarë të stafit. Njëkohësisht [...]

Go to Top