Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Lajme2018-05-27T23:10:53+00:00

Lajmet

Konferenca e tretë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 15 është 29.76% në Podujevë dhe 30.3% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se “procesi zgjedhor në këto dy komuna është duke u [...]

29/11/2020|

Konferenca e dytë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 11:00 është 8.27% në Podujevë dhe 12.62% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, ku prezentë ishin edhe anëtarët tjerë të KQZ-së, kryetarja Valdete Daka njoftoi lidhur [...]

29/11/2020|

Konferenca e parë: Hapen të gjitha Vendvotimet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se të gjitha vendvotimet në [...]

29/11/2020|

Sot është Dita e Zgjedhjeve në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – Sot në dy komunat e Republikës së Kosovës, Podujevë dhe Mitrovicë e Veriut mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar. Të gjitha qendrat e votimit hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00. Në komunën e Podujevës numri i votuesve është 87 mijë [...]

29/11/2020|

Këtu i gjeni të gjitha udhëzimet e KQZ-së për masat mbrojtëse nga COVID-19

Pas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore, me qëllim të parandalimit të përhapjes së infeksionit me COVID-19, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar dy udhëzime administrative. Udhëzimi administrativ për masat mbrojtëse për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve me qëllim të parandalimit të infeksionit me COVID-19: https://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2020/11/1154-2020-Vendim-per-miratimin-e-udhezimit-adm-nr-03-2020_17-11-2020_1.pdf Udhëzimi administrativ për [...]

28/11/2020|

Vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotime të partive politike dhe organizatave

Prishtinë, 28 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për kufizimin e numrit të vëzhguesve në vendvotimet gjatë procesit të votimit në komunën e Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut, më 29 nëntor 2020. Sipas vendimit të KQZ-së një subjekt politik dhe një organizatë, në të njëjtën [...]

28/11/2020|

KQZ miratoi masat mbrojtëse për parandalimin e infeksionit me COVID-19 për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve (Dokument)

Prishtinë, 17 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje tw kryesuar sipas radhws nga anwtari, Eshref Vishi.   Në këtë mbledhje, në kuadër të përgatitjes për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, KQZ mori vendim për miratimin e udhëzimit [...]

17/11/2020|

Njoftim lidhur me akreditimin e vëzhguesve dhe mediave për zgjedhjet në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 16 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke pritur aplikimet për akreditimin e vëzhguesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor 2020. Afati për aplikim për akreditim të vëvzhguesve të [...]

16/11/2020|

KQZ publikon adresat e Qendrave të Votimit në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 14 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar adresat e të gjitha Qendrave të Votimit, në të cilat do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Sipas kësaj liste, në Komunën e Podujevës janë 45 Qendra të Votimit [...]

14/11/2020|

Tërhiqet shorti për renditjen e kandidatëve për kryetar në fletëvotimin e zgjedhjeve në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 12 nëntor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të  jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor 2020.   Renditja në fletëvotim Kandidati [...]

12/11/2020|
Go to Top