Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Lajme2018-05-27T23:10:53+00:00

Lajmet

KQZ fillon përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 7 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e parë pas shpalljes së datës së zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021.   Në këtë mbldhje, KQZ mori vendim që të shkurtojë afatet kohore për organizimin e [...]

07/01/2021|

Shpallet data e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 6 janar 2021 – U. d. së Presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani ka shpallur dhe caktuar datën 14 shkurt 2021 si datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Gjithashtu, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është udhëzuar që t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme [...]

06/01/2021|

Kryetarja e KQZ-së priti në takim komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 6 janar 2020 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim njoftues komandatin e KFOR-it, Gjeneral Majorin, Franco Federici. Fillimisht kryetarja Daka i uroi z. Federici për angazhimin e tij në Kosovë dhe e informoi atë për punën e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në organizimin [...]

06/01/2021|

Regjistrimi i Partisë Politike “Pokret za Župu i Dijasporu” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 6 janar 2021 – “Pokret za Župu i Dijasporu” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës [...]

06/01/2021|

KQZ-ja merr Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve

Prishtinë, dhjetor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, së bashku me disa institucione të tjera, është vlerësuar me Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u organizua nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSCE) dhe Zyra [...]

29/12/2020|

KQZ certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 4 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa [...]

04/12/2020|

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 3 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Të gjitha rezultatet e detajuara janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së, si në [...]

03/12/2020|

Regjistrimi i Partisë Politike “Naša Inicijativa” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 30 nëntor 2020 – “Naša Inicijativa” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, [...]

30/11/2020|

Konferenca e pestë: KQZ publikon rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kryetar në Komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 21:15 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditura rezultatet jo-përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme në këto [...]

29/11/2020|

Konferenca e katërt: Mbyllen të gjitha vendvotimet, pjesëmarrja në votimë në Podujevë 40.51% dhe 39.14% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë paraqitje të KQZ-së, u bë i ditur përmbyllja e procesit të votimit në këto [...]

29/11/2020|
Go to Top