Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Publikimi i Formularëve të Rezulateve të zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe Kuvendeve Komunale

  Prishtinë, 19 tetor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar publikimin e kopjeve të skanuara të Formularëve të Rezultateve të subjekteve politike të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor. Sipas procedurave, këta formularë skanohen në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve [...]

2021-10-21T14:55:24+00:0019/10/2021|

Njoftim lidhur me pranimin e materialit zgjedhor në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve

  Prishtinë, 18 tetor 2021 – Pas përfundimit të procesit të votimit dhe përfundimit të procesit të numërimit të fletëvotimeve në vendvotime, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi lidhur me ecurinë e procesit pas ditës së zgjedhjeve. Në një konferencë për media nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi njoftoi për procedurat [...]

2021-10-21T15:11:27+00:0018/10/2021|

Konferenca e pestë – KQZ: Rezultatet preliminare po vazhdojnë të publikohen online

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 23:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë dhe të fundit për ditën e Zgjedhjeve Lokale 2021. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi falënderoi mediat për angazhimi e tyre gjatë gjithë ditës duke raportuar nga vendvotimet gjithandej Kosovës, ndërsa ftoi mediat që t’i referohen ueb faqes [...]

2021-10-21T15:10:25+00:0017/10/2021|

KQZ fillon publikimin e rezultateve preliminare në aplikacionin: zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve filloi publikimin e rezultateve preliminare të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave në të 38 komunat e Republikës së Kosovës. Në çdo qendër të votimit, KQZ-ja kishte caktuar zyrtarët përgjegjës të cilët ngarkonin të dhënat në aplikacionin zgjedhjet2021.org pas përfundimit të procesit të numërimit të [...]

2021-10-21T15:09:48+00:0017/10/2021|

Konferenca e katërt – KQZ: Mbyllen vendvotimet, votuan rreth 43% e votuesve

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 19:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë për ditën e Zgjedhjeve Lokale.  Në këtë konferencë, kryetari i KQZ-ë, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se procesi i votimit në Republikën e Kosovës. “Tashmë të gjitha qendrat e votimit janë mbyllur. Sipas të dhënave preliminare që kemi pranuar nga [...]

2021-10-21T15:09:02+00:0017/10/2021|

Konferenca e tretë – KQZ: Deri në orën 15:00 votuan 16.95% e votuesve

  Prishtinë, 18 tetor 2021, 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. “Nga komunikimit e vazhdueshme që kemi me zyrtarët në terren, votimi është duke vijuar pandonjë problematikë. Sipas të dhënave preliminare që kemi pranuar nga më shumë se 98% e vendvotimeve, numri [...]

2021-10-21T15:08:14+00:0017/10/2021|

Konferenca e dytë – KQZ: Deri në orën 11:00 votuan 8.2% e votuesve

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 11:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se duke u mbështetur në informacionet e Komisioneve Komunale të Zgjehdjeve, procesi i votimit është duke vijuar normalisht dhe nuk është paraqitur ndonjë [...]

2021-10-21T15:03:10+00:0017/10/2021|

KQZ publikon uebin e veçantë për rezultatet preliminare: zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 10:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi uebin e veçantë për të transmetuar të dhënat lidhur me pjesëmarrjen e qytetarëve në votime dhe për publikimin e rezultateve preliminare të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave dhe rezultateve preliminare të subjekteve politike të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale. Përmes këtij aplikacioni, KQZ-ja njoftoi [...]

2021-10-21T15:02:08+00:0017/10/2021|

Konferenca e parë – KQZ: Në orën 07:00 hapen të gjitha vendvotimet në Republikën e Kosovës

  Prishtinë, 17 tetor 2021, 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e në ditën e Zgjedhjeve Lokale në Republikën e Kosovës. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se sipas planifikimeve, në orën 07:00 ka filluar procesi i votimit në 2,477 vendvotime të 883 qendrave të votimit. Në këtë konferencë u bën [...]

2021-10-21T14:58:52+00:0017/10/2021|
Go to Top