Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Regjistrimi i Partisë Politike “Bošnjačka Stranka” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 7 maj 2021 – “Bošnjačka Stranka” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund [...]

2021-05-07T09:13:36+00:0007/05/2021|

Regjistrimi i Partisë Politike “Iniciativa Balli” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 3 maj 2021 – “Iniciativa Balli” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund [...]

2021-05-01T12:58:29+00:0030/04/2021|

KQZ-ja certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës të 14 shkurtit 2021

Prishtinë, 13 mars 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën më 14 shkurt 2021.  Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se ky vendim vjen pas pranimit të konfirmimit nga Paneli Zgjedhor për Ankesa [...]

2021-03-13T10:03:48+00:0013/03/2021|

Regjistrimi i Partisë Politike “Partia Republikane për Ndryshime” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 9 mars 2021 – “Partia Republikane për Ndryshime” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës [...]

2021-03-09T09:35:13+00:0009/03/2021|

KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 4 mars 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 14 shkurt 2021. Fillimisht, kryetarja e KQZ-së faënderoi të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, brenda dhe jashtë vendit, që morën pjesë në këto zgjedhje dhe shprehën vullnetin [...]

2021-03-05T09:58:57+00:0004/03/2021|

Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga BE, Marian Gabriel

  Prishtinë, 26 shkurt 2021 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim zëvendësshefin e Misionit të Ekspertëve të Zgjedhjeve nga Bashkimi Europian, Marian Gabriel. Kryetarja Daka falënderoi Bashkimin Europian për interesimin e shprehur për të përcjellur procesin e zgjedhjeve në vendin tonë duke theksuar se vëzhgimi i zgjedhjeve, për KQZ-në, [...]

2021-02-26T13:46:03+00:0026/02/2021|

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2021

    Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) Deçan Shkarko Gjakovë Shkarko Gllogoc Shkarko Gjilan Shkarko Dragash Shkarko Istog Shkarko Kaçanik Shkarko Klinë Shkarko Fushë Kosovë Shkarko Kamenicë Shkarko Mitrovicë e Jugut Shkarko Leposaviç Shkarko Lipjan Shkarko Novobërdë Shkarko Obiliq Shkarko Rahovec Shkarko Pejë Shkarko Podujevë Shkarko Prishtinë Shkarko Prizren Shkarko Skenderaj Shkarko [...]

2021-03-11T11:33:19+00:0016/02/2021|

KQZ-ja fillon me publikimin e Formularëve të Rezultateve të subjekteve politike dhe kandiatëve të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 16 shkurt 2021 – Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërisë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me publikimin e kopjeve të skanuara të formularëve të rezultateve për subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën të dielën. Të [...]

2021-02-23T17:26:48+00:0016/02/2021|

Konferenca e pestë, KQZ: Publikimi i rezultateve do të bëhet në ueb faqe të KQZ-së

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 22:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur për mediat se publikimi i rezutateve preliminare të zgjedhjeve për subjektet politike ka filluar të bëhet në ueb faqe [...]

2021-02-24T13:18:04+00:0014/02/2021|

Konferenca e katërt, KQZ: Mbyllen vendvotimet, deri në orën 19:00 votuan 46.90%

  Prishtinë, 14 shkurt 2021, 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi qytetarët se të gjitha vendvotimet janë mbyllur dhe se ka filluar procesi i numërimit të fletëvotimeve. “Sipas të dhënave preliminare numri i qytetarëve të [...]

2021-02-24T13:18:38+00:0014/02/2021|
Go to Top