Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About web user

This author has not yet filled in any details.
So far web user has created 230 blog entries.

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Dragashit

Prishtinë, 16 dhjetor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës.   Në rend dite ishte shpallja e rezultateve përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit. Ky vendim i KQZ-së vjen pas përsëritjes së votimit jashtë Kosovës për votuesit e regjistruar nga kjo komunë dhe numërimit të [...]

2021-12-16T13:31:36+00:0016/12/2021|

Fillon periudha e votimit për votuesit jashtë Kosovës nga komuna e Dragashit

Prishtinë, 29 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë votuesit e regjistruar nga jashtë Kosovës për Zgjedhjet në Komunën e Dragashit se ka filluar periudha e përsëritjes së votimit për raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Dragashit. Fletëvotimet duhet të pranohen më së largu nga KQZ-ja deri më [...]

2021-11-30T09:27:17+00:0029/11/2021|

KQZ certifikon rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve Lokale për Kryetarë të 18 Komunave

  Prishtinë, 23 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 18 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe [...]

2021-11-23T16:18:39+00:0023/11/2021|

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 Komunave

  Prishtinë, 20 nëntor 2021 - Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 20 nga 21 Komunat, të cilat u mbajtën më 14 nëntor 2021. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për shpalljen e këtyre rezultateve pas konfirmimeve nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, me [...]

2021-11-20T13:51:42+00:0020/11/2021|

KQZ certifikon rezultatet përfunditmare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale

Prishtinë, 16 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për certifikimin e rezultateve përfundimtare të Zgjedhjeve për 38 Kuvendet Komunale, të cilat u mbajtën më 17 tetor 2021. Në këtë mënyrë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve përmbylli procesin e Zgjedhjeve për Kuvende Komunale. Statistikat Statistikat sipas komunave Statistikat sipas vendvotimeve [...]

2021-11-16T14:48:08+00:0016/11/2021|

Ky është uebi për rezultatet preliminare dhe pjesëmarrjen në votime: www.zgjedhjet2021.org

  Prishtinë, 14 nëntor 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi uebin ku do të transmetohen të dhënat lidhur me pjesëmarrjen e qytetarëve në votime dhe për publikimin e rezultateve preliminare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Ueb faqja për të dhënat preliminare është: www.zgjedhjet2021.org Përmes këtij aplikacioni, KQZ-ja do [...]

2021-11-20T23:22:19+00:0014/11/2021|

Konferenca e tretë – KQZ: Deri në orën 15:00 votuan 23.60% e votuesve

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi njoftoi se procesi i votimit është duke vazhduar në 21 komuna. “KQZ është duke e monitoruar vazhdimisht procesin zgjedhor dhe [...]

2021-11-14T18:04:06+00:0014/11/2021|

Konferenca e dytë – KQZ: Deri në orën 11:00 votuan 7.13% e votuesve

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi bëri të ditur se “duke u mbështetur në informacionet të cilat i pranojmë vazhdimisht nga Komisionet Komunale të Zgjedhjeve, por [...]

2021-11-14T12:17:22+00:0014/11/2021|

Konferenca e parë – KQZ: Hapen të gjitha vendvotimet

Prishtinë, 14 nëntor 2021 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në ditën e zgjedhjeve të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. Në këtë konferencë u bë e ditur se tashmë janë hapur të gjitha vendvotimet që u takojnë 21 komunave ku do të mbahet votimi. Sipas [...]

2021-11-14T09:42:00+00:0014/11/2021|

Sot mbahet raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë në 21 Komuna

  Prishtinë, 14 nëntor 2021 – Sot, 4 javë pas zgjedhjeve të 17 tetorit, mbahet raundi i dytë i Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave. Raundi i dytë i zgjedhjeve mbahet në këto 21 komuna: Gjakovë, Gllogoc, Gjilan, Dragash, Istog, Kaçanik, Klinë, Fushë Kosovë, Kamenicë, Obiliq, Rahovec, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Shtime, Viti, Vushtrri, Malishevë, Junik, Mamush [...]

2021-11-14T09:24:43+00:0014/11/2021|
Go to Top