Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About Visar Kastrati

This author has not yet filled in any details.
So far Visar Kastrati has created 115 blog entries.

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së: Vendim për kufizimin e shpenzimeve të fushatës zgjedhore dhe Vendim për verifikimin e aplikimeve për regjistrim për votim jashtë Kosovës

Prishtinë, 11 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, në kuadër të përgatitjeve për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021. Në këtë mbledhje, KQZ mori vendim për kufizimin e shpenzimeve të fushatës zgjedhore për subjektet politike të cilat do [...]

2021-01-11T19:15:05+00:0011/01/2021|

Këto janë afatet për: Koalicione; çertifikim të subjekteve/kandidatëve; aplikim për regjistrim të votuesve jashtë Kosovës; votim përmes postës dhe aplikim për akreditim të vëzhguesve

  EMËRTIMI I AKTIVITETIT DATA E FILLIMIT DATA DHE ORA E  PËRFUNDIMIT TË AFATIT       Deklarimi i partive politike për pjesëmarrje në zgjedhje përmes Koalicionit 8 janar 12 janar, 18:00 Afati për aplikim të subjekteve politike për t’u çertifikuar për pjesëmarrje në zgjedhje 8 janar 16 janar, 18:00 Tërheqja e shortit për renditjen [...]

2021-01-10T21:15:25+00:0010/01/2021|

Periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës: 13 janar – 21 janar

Prishtinë, 10 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se periudha e aplikimit për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës do të fillojë më 13 janar dhe do të përmbyllet më 21 janar 2021, në orën 18:00. Të gjitha informacionet e detajuara dhe formularët do të publikohen së shpejti në ueb faqen e KQZ-së.

2021-01-10T21:03:11+00:0010/01/2021|

KQZ fillon përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 7 janar 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e parë pas shpalljes së datës së zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021.   Në këtë mbldhje, KQZ mori vendim që të shkurtojë afatet kohore për organizimin e këtyre zgjedhjeve në përputhje me [...]

2021-01-09T14:35:46+00:0007/01/2021|

Shpallet data e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 6 janar 2021 – U. d. së Presidentit të Kosovës, Vjosa Osmani ka shpallur dhe caktuar datën 14 shkurt 2021 si datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës. Gjithashtu, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është udhëzuar që t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e [...]

2021-01-09T14:31:29+00:0006/01/2021|

Kryetarja e KQZ-së priti në takim komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 6 janar 2020 – Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka priti në takim njoftues komandatin e KFOR-it, Gjeneral Majorin, Franco Federici. Fillimisht kryetarja Daka i uroi z. Federici për angazhimin e tij në Kosovë dhe e informoi atë për punën e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në organizimin e proceseve zgjedhore në Republikën [...]

2021-01-07T10:27:59+00:0006/01/2021|

Regjistrimi i Partisë Politike “Pokret za Župu i Dijasporu” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 6 janar 2021 – “Pokret za Župu i Dijasporu” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të [...]

2021-01-05T15:22:02+00:0006/01/2021|

KQZ-ja merr Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve

Prishtinë, dhjetor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, së bashku me disa institucione të tjera, është vlerësuar me Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u organizua nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSCE) dhe Zyra e Komisionerit për Gjuhët. Kjo [...]

2020-12-29T22:50:54+00:0029/12/2020|

KQZ certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 4 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa nuk është paraqitur asnjë ankesë [...]

2020-12-04T15:25:50+00:0004/12/2020|

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 3 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Të gjitha rezultatet e detajuara janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së, si në vijim: Rezultatet sipas komunave Statistikat [...]

2020-12-03T23:50:24+00:0003/12/2020|
Go to Top