Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 2 blog entries.

KQZ-ja lanson ueb-faqen e re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënoi për të gjashtë herë me radhë Ditën Globale të Zgjedhjeve.  Me rastin e kësaj dite, në një ngjarje solemne u lansua ueb-faqja e re e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, përmes së cilës synohet që publiku të arrijë më lehtë tek informacionet që kanë të bëjnë me zgjedhjet. Në këtë ceremoni, [...]

2018-05-14T21:58:34+00:0002/02/2018|

KQZ-ja certifikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve të 11 qershorit

Pas marrjes së konfirmimeve nga ana e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe nga Gjykata Supreme se në këto institucione nuk ka ndonjë çështje për të vendosur, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi rezultatet përfundimtare të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës që u mbajtën më 11 qershor 2017. Në këtë konferencë, [...]

2018-05-15T16:18:48+00:0008/07/2017|
Go to Top