Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
News2018-05-27T23:10:53+00:00

News

Këtu i gjeni të gjitha udhëzimet e KQZ-së për masat mbrojtëse nga COVID-19

Pas rekomandimeve të institucioneve shëndetësore, me qëllim të parandalimit të përhapjes së infeksionit me COVID-19, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar dy udhëzime administrative. Udhëzimi administrativ për masat mbrojtëse për votuesit dhe stafin zgjedhor në ditën e zgjedhjeve me qëllim të parandalimit të infeksionit me COVID-19: https://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2020/11/1154-2020-Vendim-per-miratimin-e-udhezimit-adm-nr-03-2020_17-11-2020_1.pdf Udhëzimi administrativ për [...]

28/11/2020|

Periudha e aplikimit të subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komunë në Mitrovicën e Veriut

Prishtinë, 27 tetor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka filluar periudha e aplikimit për certifikim të subjekteve politike (partitë politike; iniciativat qytetare; koalicionet; dhe kandidatët e pavarur) që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar Komunë në Mitrovicën e Veriut. Ky afat përfundon më [...]

27/10/2020|

CEC limits the expenditures of political entities for the electoral campaign in Podujeva

Prishtiaë, 11 February 2020 – The Central Election Commission held a meeting chaired by a member of the CEC, mr. Alim Rama. At this meeting, the CEC issued a decision to limit the election campaign spending for political entities that will participate in the extraordinary elections for the mayor of [...]

11/02/2020|

KQZ fillon përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës

Prishtinë, 8 shkurt 2020 – Pas shpalljes të datës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës, 15 mars 2020, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje dhe mori disa vendime lidhur me procesin e përgatitjeve për organizimin e këtyre zgjedhjeve. Në fillim të mbledhjes, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve [...]

08/02/2020|

The new members of CEC have been sworn in

Prishtina, 6 February 2020 – The President of the Republic of Kosovo, Hashim Thaçi appointed the new members of the Central Election Commission, based on the proposals of parliamentary groups and parliamentary political parties of the communities represented in the Kosovo Assembly. The ten appointed members of the CEC are: [...]

06/02/2020|

CEC received the final report of EU observation mission for elections of 6 October

Prishtina, 22 january 2020 –CEC Chairwoman, Valdete Daka hosted a meeting with Member of European Parliament, Viola con Cramon, whom is also Chief of EU Election Observation Mission. She was accompanied by associates and representatives of EU Office in Kosovo. In behalf of CEC, chairwoman Daka received the final report [...]

22/01/2020|

CEC certified final results of early elections for Kosovo Assembly that took place on 6th of October 2019

Prishtina, 27 November 2019 –Central Election Commission issued the decision for certification of final results of early elections for the Kosovo Assembly that took place on 6th of October 2019. CEC President, Valdete Daka informed that this decision comes after receiving the confirmations from Election Complaints and Appeals Panel and [...]

27/11/2019|

President of the CEC Valdete Daka, invited in CRC ambassadors and representatives of various international organisations

Today, the president of the Central Election Commission, Valdete Daka, invited ambassadors and representatives of various international organisations accredited in Kosovo to the Count and Results Centre. EU Special Representative in Kosovo, Nataliya Apostolova, Ambassador of United Kingdom, Nicholas Abbott as well representatives of the Embassy of Italy and the [...]

20/11/2019|

Formularët e Rezultateve për Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Kosovës 2019

Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) – Votat me kusht Formularët e Rezultateve (FRD & FRK) – Operacioni i Votimit përmes Postës Komuna Formularët e Rezultateve     (FPR & FRK) FPR & FRK pas rinumërimit (PZAP) FPR & FRK pas rinumërimit (314 vendvotime) FPR & FRK pas rinumërimit (530 vendvotime) [...]

13/11/2019|
Go to Top