Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Fillon periudha për ndërrimin e qendrës së votimit brenda komunës, 20 korrik – 7 shtator 2021

  Prishtinë, 21 korrik 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke u zhvilluar periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit brenda komunës, e cila ka filluar më 20 korrik dhe do të përfundojë më 7 shtator. Gjatë kësaj periudhe, qytetarët me të drejtë vote mund të marrin përgjigje në pyetjet: “Ku duhet [...]

2021-07-21T13:21:00+00:0021/07/2021|

Mbahet punëtoria për përmirësimin e listës votuese

  Prishtinë, 13 korrik 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi punëtorinë për përmirësimin e listës së votuesve, e cila u mbështet nga misioni i OSBE-së në Kosovë. Në këtë takim, morën pjesë, përveç KQZ-së, edhe drejtues të institucioneve të tjera, Blerim Camaj, kryeshef i Agjencisë për Regjistrim Civil, Afërdita Thaçi nga Agjencia Kadastrale e [...]

2021-07-14T10:41:39+00:0014/07/2021|

Fillon periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë vendit (10 korrik – 18 gusht 2021)

  Prishtinë, 10 korrik 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se nga data 10 korrik ka filluar periudha e aplikimit për regjistrim për votim jashtë Kosovës për Zgjedhjet Lokale. Afati për aplikim përmbyllet më 18 gusht 2021. Gjatë kësaj periudhe 40 ditore, shtetasit e Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë Republikës së [...]

2021-07-10T16:21:10+00:0010/07/2021|

Daka hosted the Deputy Chief of the Mission Election Experts from EU, Marian Gabriel

  Pristina, February 26, 2021– The Chairperson of the Central Election Commission, Valdete Daka hosted the Deputy Chief of the Mission of Election Experts from the European Union, Marian Gabriel. The chairperson Daka thanked the European Union for the interest that they have expressed in the following election process in our country, emphasizing that the [...]

2021-02-26T13:46:03+00:0026/02/2021|

KQZ-ja fillon me publikimin e Formularëve të Rezultateve të subjekteve politike dhe kandiatëve të zgjedhjeve të 14 shkurtit

  Prishtinë, 16 shkurt 2021 – Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërisë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me publikimin e kopjeve të skanuara të formularëve të rezultateve për subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat u mbajtën të dielën. Të [...]

2021-02-23T17:26:48+00:0016/02/2021|

Fifth Conference, CEC: The results will be published on the CEC website

  Pristina, 14 February 2021, 22:00 - The Central Election Commission held the third conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. In this conference, the CEC Spokesperson, Valmir Elezi informed the media that the publication of the preliminary election results for political entities has started to be done on the [...]

2021-02-24T13:18:04+00:0014/02/2021|

Fourth Conference, CEC: Polling stations are closed, until 19:00 o’clock have voted 46.90%

  Pristina, 14 February 2021, 20:00 - The Central Election Commission held the fourth conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, informed the citizens that all polling stations have been closed and that the process of counting the ballots papers has begun. “According [...]

2021-02-24T13:18:38+00:0014/02/2021|

Third Conference, CEC: Until 15:00 o’clock have voted 32.32%

  Pristina, 14 February 2021, 15:30 - The Central Election Commission held the third conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, told the media that the voting process is proceeding normally and no problems have been presented. “Based on the data we have [...]

2021-02-24T13:17:16+00:0014/02/2021|

Second Conference, CEC: Until 11:00 o’clock have voted 8.30%.

  Pristina, 14 February 2021, 11:30 - The Central Election Commission held the second conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The chairwoman of the CEC, Valdete Daka, announced that based on the information from the Municipal Election Commissions, the voting process is proceeding normally and no problems have been [...]

2021-02-24T13:16:36+00:0014/02/2021|

First Conference, CEC: All polling stations are open in the Republic of Kosovo

  Pristina, 14 February 2021, 08:00 - The Central Election Commission held the first conference on Election Day for the Assembly of the Republic of Kosovo. The CEC spokesman, Valmir Elezi announced that according to the plans with the operation plan, in the early hours of the morning, the election material was distributed, including the [...]

2021-02-24T13:16:04+00:0014/02/2021|
Go to Top