Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

Periudha e votimit përmes postës, 15 shtator – 15 tetor 2021

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se ka filluar periudha e votimit përmes postës, e cila përfundon më 15 tetor. Gjatë kësaj periudhe, të drejtën për të votuar përmes postës e kanë të gjithë aplikuesit e regjistruar suksesshëm si votues jashtë Kosovës gjatë periudhës së zhvilluar nga data 10 korrik deri më 18 gusht. Numri i aplikuesve të cilët janë regjistruar suksesshëm  ...
Të dhëna për listën përfundimtare të votuesve brenda dhe jashtë Kosovës

Të dhëna për listën përfundimtare të votuesve brenda dhe jashtë Kosovës

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar listën përfundimtare të votuesve, e cila tregon për numrin e votuesve brenda dhe jashtë Kosovës për Zgjedhjet Lokale 2021. Lista përfundimtare e votuesve për Zgjedhjet Lokale 2021, e cila do të shpërndahet në vendvotime, në ditën e zgjedhjeve më 17 tetor, përmban: - 1 milion e 885 mijë e 448 emra të votuesve, apo 90 mijë  ...
Njoftim – Tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim

Njoftim – Tërheqja e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim

Ju njoftojmë se nesër (e mërkurë, 8 shtator, ora 10:00), Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizon tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve lokale, të cilat do të mbahen më 17 tetor 2021. Vendi: Ndërtesa e Qeverisë (ish-Rilindjes), kati 0 (përdhesë). Obaveštenje - Izvlačenje žreba za redosled političkih subjekata na glasačkom listiću Obaveštavam vas da sutra (sreda, 8. septembra  ...
Këta janë kandidatët e certifikuar për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale (Dokument)

Këta janë kandidatët e certifikuar për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale (Dokument)

  Prishtinë, 3 shtator 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas certifikimit të grupit të fundit të kandidatëve, në përputhje me paragrafin 29.7 të Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme, publikon listën e kandidatëve që garojnë për kryetar komune dhe anëtar të kuvendeve komunale nga subjektet politike të certifikuara për Zgjedhjet Lokale 2021. Listën e kandidatëve për kryetar komune mund ta shkarkoni KETU Listën  ...
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit për huazimin e kamerave regjistruese nga KQZ-ja e Shqipërisë

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit për huazimin e kamerave regjistruese nga KQZ-ja e Shqipërisë

Tiranë, 31 gusht 2021 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Kosovës dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Shqipërisë, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Ceremonia e nënshkrimit u zhvillua në Tiranë dhe në emër të dy institucioneve nënshkruan Kryetari i KQZ-së së Kosovës, z. Kreshnik Radoniqi dhe Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve i Shqipërisë, z. Ilirjan Celibashi. Pëmres kësaj marrëveshje bashkëpunimi bëhet e mundur huazimi  ...

Voter Services

Political entity services

NGO and media services

Latest publications

Update of Political Parties Registry

14/07/2021 – Office for Registration of Political Parties and Certification has updated the Registry of Political Parties.

Find and change the Polling Center

Period for changing your polling station: July 20 – September 7, 2021

Update of Political Parties Registry

23/06/2020 – Office for Registration of Political Parties and Certification has updated the Registry of Political Parties.

Read more

Preliminary results – Election for Assembly of Kosovo 2021

More

Find your Polling Center

More

By Mail Voting – Out of Kosovo Voters List

More

E-Learning

More

CEC Decisions

More

Handbook on Protection of Whistleblowers

More

Information and Education on Elections

More

CEC Events

14/09/2021

13:00

CEC Meeting  No.60-2021

13/09/2021

15:00

CEC Meeting  No. 59-2021

09/09/2021

11:00

CEC Meeting  No. 58-2021

Read more
adultpornadultpornadultpornadultporn.ccadultporn.ccadultpornadultpornadultporn.cc

Please subscribe to get information for latest news

Subscribe

Loading