Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja merr Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve

Prishtinë, dhjetor 2020 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, së bashku me disa institucione të tjera, është vlerësuar me Mirënjohje për Praktikën më të mirë në zbatimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u organizua nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë (OSCE) dhe Zyra e Komisionerit për Gjuhët. Kjo [...]

2020-12-29T22:50:54+00:0029/12/2020|

KQZ certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 4 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa nuk është paraqitur asnjë ankesë [...]

2020-12-04T15:25:50+00:0004/12/2020|

KQZ shpall rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kryetar të Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut (Dokumente)

Prishtinë, 3 dhjetor 2020 – 10:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut, të cilat u mbajtën më 29 nëntor 2020. Të gjitha rezultatet e detajuara janë publikuar në ueb faqen e KQZ-së, si në vijim: Rezultatet sipas komunave Statistikat [...]

2020-12-03T23:50:24+00:0003/12/2020|

Regjistrimi i Partisë Politike “Naša Inicijativa” i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 30 nëntor 2020 – “Naša Inicijativa” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku mund [...]

2020-12-02T14:16:30+00:0030/11/2020|

Konferenca e pestë: KQZ publikon rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kryetar në Komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 21:15 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e pestë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditura rezultatet jo-përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme në këto dy komuna. Sipas të dhënave [...]

2020-12-01T14:10:20+00:0029/11/2020|

Konferenca e katërt: Mbyllen të gjitha vendvotimet, pjesëmarrja në votimë në Podujevë 40.51% dhe 39.14% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 20:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e katërt në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë paraqitje të KQZ-së, u bë i ditur përmbyllja e procesit të votimit në këto dy komuna si dhe pjesëmarrja [...]

2020-12-01T14:11:00+00:0029/11/2020|

Konferenca e tretë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 15 është 29.76% në Podujevë dhe 30.3% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 15:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka njoftoi se “procesi zgjedhor në këto dy komuna është duke u zhvilluar normalisht dhe nuk ka [...]

2020-12-01T14:12:02+00:0029/11/2020|

Konferenca e dytë: Pjesëmarrja në votime deri në orën 11:00 është 8.27% në Podujevë dhe 12.62% në Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 11:30 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, ku prezentë ishin edhe anëtarët tjerë të KQZ-së, kryetarja Valdete Daka njoftoi lidhur me ecurinë e procesit të [...]

2020-12-01T14:12:37+00:0029/11/2020|

Konferenca e parë: Hapen të gjitha Vendvotimet në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – 08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë në Ditën e Zgjedhjeve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës dhe të Mitrovicës së Veriut. Në këtë konferencë, Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi bëri të ditur se të gjitha vendvotimet në këto dy komuna të Republikës [...]

2020-12-01T14:13:21+00:0029/11/2020|

Sot është Dita e Zgjedhjeve në komunën e Podujevës dhe Mitrovicës së Veriut

Prishtinë, 29 nëntor 2020 – Sot në dy komunat e Republikës së Kosovës, Podujevë dhe Mitrovicë e Veriut mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar. Të gjitha qendrat e votimit hapen në orën 07:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00. Në komunën e Podujevës numri i votuesve është 87 mijë 381, të cilët janë të [...]

2020-11-29T01:04:08+00:0029/11/2020|
Go to Top