Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike dhe dorëzimin e listës së kandidatëve për deputetë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike dhe për dorëzimin e listës së kandidatëve për deputetë që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës që do të mbahen më 6 tetor 2019. Gjatë këtij afati të vendosur nga Komisioni Qendror i [...]

2019-09-07T19:44:03+00:0007/09/2019|

Fillon periudha për ndërrimin e qendrës së votimit brenda komunës 3 – 14 shtator 2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote se ka filluar periudha për ndërrimin e qendrës së votimit për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, të cilat do të mbahen më 6 tetor. Kjo periudhë ka filluar më 3 shtator dhe do të përmbyllet më 14 shtator 2019. [...]

2019-10-14T07:50:35+00:0003/09/2019|
Go to Top