main-bg

Vendimet e KQZ-së

 • 25-01-2016 15:17

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Istog

  Shkarko
 • 25-01-2016 15:00

  Vendim për caktimin e lartësisë së mjeteve nga Fondi për mbështetjen e subjekteve politike për vitin 2016

  Shkarko
 • 25-01-2016 00:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Mitrovice e Jugut

  Shkarko
 • 25-01-2016 00:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale - Drenas

  Shkarko
 • 24-12-2015 10:46

  Vendim për miratimin e udhëzimit administrativ nr. 04/2015 për Mënyrën e Përdorimit të Automjeteve Zyrtare të KQZ-së dhe mirëmbajtjen e tyre

  Shkarko
 • 24-12-2015 10:45

  Vendim për miratimin e udhëzimit administrativ nr. 03/2015 për Funksionimin, Komunikimin dhe Raportimin brenda Sekretariatit të KQZ-së

  Shkarko
 • 24-12-2015 10:36

  Vendim për miratimin e udhëzimit administrativ nr. 02/2015 për Arkivin dhe Lëndët Arkivore në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

  Shkarko
 • 24-12-2015 10:30

  Vendim për miratimin e udhëzimit administrativ nr. 01/2015 për Shfrytëzimin e Telefonisë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve

  Shkarko
 • 23-12-2015 15:14

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale

  Shkarko
 • 17-12-2015 00:00

  Vendim mbi zevendesimin e anetareve te Kuvendeve Komunale

  Shkarko