main-bg

Lajme

 • 01-09-2017

  KQZ-ja në Asamblenë e 3’të të Përgjithshme të Trupave Zgjedhore Botërore

  Një deleagacioin i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, i kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka po merr pjesë në ngjarjen më të madhe në fushën e zgjedhjeve, e organizuar nga Asociacioni i Trupave Zgjedhore Botërore (A-WEB) dhe që po mbahet në kryeqytetin rumun, Bukuresht.

  Lexo më shumë»
 • 29-08-2017

  Fillon shkatërrimi i materialit zgjedhor të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Kosovës

  Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve ka filluar shkatërrimi i materialit zgjedhor të Zgjedhjeve të Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që u mbajtën më 11 qershor.

  Lexo më shumë»
 • 23-08-2017

  Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për çertifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet Lokale 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për çertifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet Lokale për Kryetarë të Komunave dhe për Kuvende Komunale, që do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 15-08-2017

  Vazhdon periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës 16 korrik – 23 gusht 2017

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është duke vazhduar periudha e aplikimit për regjistrim si votues jashtë Kosovës, e cila do të zgjasë deri më 23 gusht 2017.

  Lexo më shumë»
 • 08-08-2017

  Sqarim lidhur me pagesat për KVV-të dhe stafin teknik të angazhuar në Zgjedhjet e 11 qershorit

  KQZ, pas verifikimeve dhe korigjimeve të bëra, i ka dërguar në Ministrinë e Financave listat e anëtarëve të Këshillave të Vendvotimit dhe stafit teknik të cilët kanë qenë të angazhuar në Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që u mbajtën më 11 qershor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 04-08-2017

  Njoftim për aplikim PËR AKREDITIM TË VËZHGUESVE

  Ju njoftojmë se Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës mbahen me: 22 tetor 2017

  Lexo më shumë»
 • 28-07-2017

  Regjistrimi i Partisë Politike: “Partia URA”, i hapur për shqyrtim publik

  Prishtinë, 27 korrik 2017 – “Partia URA” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

  Lexo më shumë»
 • 26-07-2017

  Zgjedhjet Lokale 2017 - Periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjithë qytetarët me të drejtë vote se ka filluar periudha për ndërrimin e Qendrës së Votimit për Zgjedhjet Lokale, të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 25-07-2017

  PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 26 Korrik – 12 Shtator

  Zgjedhjet Lokale, do të mbahen më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»