main-bg

Lajme

 • 21-11-2017

  Kopjet e skanuara te Formularëve të Rezultateve për Zgjedhjet për Kryetar Komune 2017 (Raundi i Dytë)

  Lexo më shumë»
 • 20-11-2017

  Njoftim për media

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se pas përmbylljes së suksesshme të procesit të votimit, në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vazhduar puna sipas detyrimeve ligjore.

  Lexo më shumë»
 • 19-11-2017

  KQZ: Hapen me kohë të gjitha Vendvotimet

  08:00 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë lidhur me raundin e dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të Komunave si dhe për rivotimin për Kryetar të Parteshit.

  Lexo më shumë»
 • 15-11-2017

  Kopjet e skanuara te Formularëve të Rezultateve të krijuara në vendvotim (FPR për Kryetar Komune, FPR dhe FRK për Kuvendin Komunal) për Zgjedhjet Lokale 2017

  Lexo më shumë»
 • 14-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 08-11-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale, të cilat u mbajtën më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»
 • 07-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së lidhur me Certifikimin e Rezultateve për Kryetarë të pesë (5) Komunave

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 03-11-2017

  Njoftim nga mbledhja e KQZ-së lidhur me certifikimin e Rezultateve për Kryetarë të Komunave

  Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.

  Lexo më shumë»
 • 31-10-2017

  KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetar të Komunave

  E martë, 31 tetor 2017 – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Rezultatet Përfundimtare për Kryetarë të Komunave të Zgjedhjeve Lokale që u mbajtën më 22 tetor 2017.

  Lexo më shumë»