main-bg

KQZ-ja akreditoi grupin e radhës të vëzhguesve të Zgjedhjeve Lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka.

Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi grupin e radhës të vëzhguesve të Zgjedhjeve Lokale. Nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim u bë e ditur se ky është Grupi V i vëzhguesve. Bëhet fjalë për 6 mijë e 548 vëzhgues të tjerë.


Deri më tani numri i vëzhguesve të akredituar nga KQZ-ja për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale të 22 tetorit është: 31 mijë e 665 vëzhgues.