main-bg

KQZ-ja pranon raportin përfundimtar të vëzhguesve të BE-së për Zgjedhjet e 11 qershorit

Sot, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka pranoi Raportin Përfundimtar “Zgjedhjet Parlamentare në Kosovë 2017” të Misionit të Bashkimit Evropian për Vëzhgimin e Zgjedhjeve.

Në këtë takim ishin të pranishëm Shefja e Zyrës së BE-së / Përfaqësuesja e Posaçme e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova dhe Shefi i Misionit Vëzhgues të BE-së, Alojz Peterle i shoqëruar nga bashkëpunëtorë të tij.

Ky raport do të prezantohet gjatë ditës së martë (12 shtator).