main-bg

Fletëvotimet dhe broshurat e kandidateve

Fletëvotimet dhe Listat e Kandidatëve për Zgjedhjet për Kryetar Komune dhe Kuvendin Komunal 2017

 

KomunaFletëvotimi për Kryetar Komune Fletëvotimi për Kuvend Komunal  Lista e Kandidatëve 
1. DeçanShkarkoShkarko Shkarko 
2. GjakovëShkarko Shkarko Shkarko 
3. GllogovcShkarkoShkarkoShkarko 
4. Gjilan Shkarko ShkarkoShkarko
5. DragashShkarko ShkarkoShkarko
6. Istog Shkarko Shkarko Shkarko
7. Kaçanik Shkarko ShkarkoShkarko
8. KlinëShkarko ShkarkoShkarko 
9. Fushë Kosovë Shkarko Shkarko Shkarko
10. Kamenicë Shkarko Shkarko Shkarko
11. Mitrovicë e JugutShkarkoShkarko Shkarko
12. LeposaviqShkarkoShkarkoShkarko
13. LipjanShkarkoShkarko Shkarko 
14. NovobërdëShkarkoShkarkoShkarko
15. ObiliqShkarkoShkarkoShkarko
16. RahovecShkarkoShkarkoShkarko
17. Pejë ShkarkoShkarkoShkarko
18. PodujevëShkarkoShkarko Shkarko
19. Prishtinë ShkarkoShkarkoShkarko
20. PrizrenShkarkoShkarkoShkarko
21. SkenderajShkarkoShkarkoShkarko
22. Shtime ShkarkoShkarko Shkarko
23. Shtërpcë ShkarkoShkarkoShkarko
24. SuharekëShkarkoShkarkoShkarko
25. FerizajShkarkoShkarkoShkarko
26. VitiShkarkoShkarkoShkarko 
27. VushtrriShkarkoShkarkoShkarko
28. Zubin PotokShkarkoShkarkoShkarko
29. ZveçanShkarkoShkarkoShkarko
30. MalishevëShkarkoShkarkoShkarko
31. JunikShkarkoShkarkoShkarko
32. MamushëShkarkoShkarkoShkarko
33. Hani i Elezit ShkarkoShkarkoShkarko
34. GraçanicëShkarkoShkarkoShkarko
35. RanilugShkarkoShkarkoShkarko
36. ParteshShkarko ShkarkoShkarko 
37. KllokotShkarkoShkarkoShkarko
38. Mitrovica e Veriut  ShkarkoShkarkoShkarko