Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
  • STEVAN VESELINOVIĆ

    Anëtar i KQZ-së

STEVAN VESELINOVIĆ 2018-05-13T22:59:35+00:00

Project Description

Stevan Veselinoviç u lind më 28 janar 1979 në Gjilan.

Ai ka mbaruar studimet në Fakultetin Ekonomik në Universitetin e Prishtinës në drejtimin “Ndërmarrësi dhe Menaxhimet”.

Ka punuar Zyrtar i Trajnimit me OSBE në Nish në vitet 2000, 2001 dhe 2004, ndërsa nga 2007 – 2009 Zyrtar i Trajnimit në OSBE në Prishtinë. Gjatë periudhës 2009-2010 ka ushtruar detyrën e Koordinatorit Komunal në UNOPS në Mitrovicë. Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është angazhuar Trajner gjatë viteve 2012 dhe 2013.

Është emëruar anëtar i KQZ-së pas nominimit nga Grupi Parlamentar i Listës Serbe.