Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
  • ERGIT QELI

    Anëtar i KQZ-së

ERGIT QELI 2018-05-13T22:58:52+00:00

Project Description

Ergit Qeli u lind më 26 mars 1986 në Gjakovë.

Ai ka studiuar në Fakultetin e Edukimit dhe më pas ka ndjekur master për Menaxhimin e Emergjencave në Kolegjin Universitar Biznesi.

Më herët është angazhuar në organizata të ndryshme jo-qeveritare, kryesisht për të rinjtë. Ai ka marrë pjesë edhe në vizita të ndryshme studimore për proceset zgjedhore dhe në vëzhgim të zgjedhjeve në shtete të ndryshme.

Gjuhët: shqip, serbisht dhe anglisht (pjesërisht).

Është emëruar anëtar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve pas nominimit nga Partia Liberale Egjiptiane.