Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
  • ERCAN SPAT

    Anëtar i KQZ-së

ERCAN SPAT 2018-05-13T22:58:47+00:00

Project Description

Ercan Spat u lind më 1 qershor 1956 në Prizren.

Ai ka mbaruar studimet në Shkencat Teknike (Degën e Mekinerisë) dhe më pas, për një kohë ka punuar si profesor në Shkollën e Mesme Teknike “Gani Qavderbasha”. Gjatë periudhës 1982-2002 ka punuar në ndërmarrjen “Unimont” në Prizren. Ai ka ushtruar funksionin e nënkryetarit të parë të Komunës së Prizrenit (2002-2007), kurse në periudhën 2007-2009 ka qenë Zëvendës për Komunitete i Kryetarit të Komunës së Prizrenit.

Ka marrë pjesë në simpoziume, seminare dhe në ngjarje të ndryshme ndërkombëtare me karakter studiues.

Flet gjuhën turke, shqipe, serbe, angleze dhe boshnjakisht.