Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
  • ADNAN RRUSTEMI

    Anëtar i KQZ-së

ADNAN RRUSTEMI 2018-05-13T23:03:14+00:00

Project Description

Adnan Rrustemi u lind më 27 prill 1982 në Rufc të Vjetër të komunës së Lipjanit.

Ai ka mbaruar studimet në Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Ka ndjekur studimet master në Shkenca Politike në UP si dhe studimet master për Shoqëri Civile dhe Zhvillim Lokal.

Më parë, ai ka ndjekur disa trajnime dhe seminare që kanë të bëjnë me fushën e tij të studimit, politikën. Ka punuar edhe më herët në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, Koordinator i Shërbimit Votues.

Ka ndjekur trajnime të ndryshme që kanë të bëjnë me proceset zgjedhore dhe ka marrë pjesë në konferenca të ndryshme ndërkombëtare të kësaj natyre.

Është emëruar anëtar i KQZ-së pas nominimit nga Grupi Parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje (LVV).

Gjuhët: shqip dhe anglisht.