Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja shpalli rezultatet përfundimtare të rivotimit për Kryetar të Komunës së Istogut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, KQZ-ja shpalli Rezultatet Përfundimtare të rivotimit për raundin e dytë të zgjedhjeve për Kryetar të Komunës së Istogut.

Kryetarja e KQZ-së, Daka bëri të ditur se nga koha e shpalljes fillon të rrjedhë afati 24 orësh për ankesa në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

2018-05-15T16:03:19+00:00 21/12/2017|