Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

KQZ-ja me linjë telefonike për informimin e votuesve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se me qëllim të komunikimit lidhur me procesin e votimit në zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës ka në dispozicion këta numra telefoni:
 
TELEFONAT KONTAKTUES PËR INFORMIMIN E VOTUESVE:
0800 55 555 dhe +38338211428
 
TELEFONAT KONTAKTUES NË DHOMËN OPERATIVE:
+3833820081004 dhe +3833820081007
2019-10-05T21:40:48+00:00 06/10/2019|