Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Lajme 2018-05-27T23:10:53+00:00

Lajmet

AFATI PËR APLIKIM PËR AKREDITIMIN E VËZHGUESVE DHE MEDIAVE 9 PRILL – 12 MAJ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se nga data 9 prill ka filluar afati për dorëzimin e kërkesave për akreditim të vëzhguesve për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Sipas vendimit të KQZ-së, ky [...]

21/04/2019|

Mbahet programi trajnues për anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me përgatitjet e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq. Në këtë drejtim, KQZ ka filluar me programin orientues të trajnimit për anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve nga këto katër komuna. Ky program synon [...]

19/04/2019|

Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për certifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Gjatë kësaj kohe (9 prill [...]

18/04/2019|

KQZ-ja emëroi anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve të Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zveçanit dhe Zubin Potokut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për emërimin e anëtarëve të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve (KKZ) për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Në vazhdim të [...]

16/04/2019|

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Prishtinë, 15 prill – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje u diskutua lidhur me rolin këshillues të OSBE-së në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Kryetarja e KQZ-së bëri të [...]

15/04/2019|

Afati për aplikim për certifikim të subjekteve politike 9 PRILL – 18 PRILL

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton të gjitha Subjektet Politike (Partitë Politike, Kandidatët e Pavarur, Koalicionet dhe Iniciativat Qytetare) të cilat duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan se afati i aplikimit për certifikim ka filluar më 9 [...]

15/04/2019|

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Prishtinë, 12 prill – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje u njoftua lidhur me procesin e krijimit të Listës Preleminare të votuesve për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, të [...]

12/04/2019|

KQZ-ja vazhdon me përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi Planin Operacional për organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj [...]

10/04/2019|

Njoftim lidhur me afatin e aplikimit për çertifikim të Subjekteve Politike për Zgjedhjet për Kryetar të Komunave: Mitrovicë Veriore, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Njoftohen të gjitha subjektet politike të cilat dëshirojnë të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë Veriore, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, se afati i aplikimit për çertifikim fillon nga data 09.04.2019 prill gjerë më 18 prill 2019. Subjekti politik i cili në zgjedhjet e fundit [...]

09/04/2019|

KQZ-ja filloi organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në fillim të mbledhjes kryetarja Daka bëri të ditur se gjatë ditës së sotme (8 prill 2019) Presidenti i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi ka shpallur Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, [...]

08/04/2019|