Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Lajme 2018-05-27T23:10:53+00:00

Lajmet

Sot votohet për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Sot mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut.  Të drejtën për të votuar në këto katër komuna e kanë 57 mijë e 983 votues apo 970 votues më shumë në krahasim me zgjedhjet lokale të 22 tetorit 2017. Ndërsa, numri i [...]

19/05/2019|

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më [...]

15/05/2019|

KQZ-ja certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më 19 maj. Kjo [...]

13/05/2019|

Zgjedhjet në komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan – Votimi përmes postës

Si të votohet: Në fletëvotimin për Kryetar Komune, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të shënjoni vetëm një kandidat. Të gjithë aplikuesit që suksesshëm janë regjistruar si votues jashtë Kosovës (kliko këto – Lista e Votuesve jashtë Kosovës) kanë të drejtë për të votuar, duke plotësuar fletëvotimin. [...]

09/05/2019|

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA, fillon me 9 maj dhe përfundon me 13 maj 2019. Të gjithë qytetarët më të drejtë vote, të cilët për shkak të aftësive të tyre të veçanta nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimin e tyre, [...]

09/05/2019|

Njoftim nga mbledhja e KQZ-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja Valdete Daka. Në këtë mledhje, KQZ mori disa vendime në kuadër të procesit të përgatitjes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi sloganin për [...]

08/05/2019|

KQZ-ja miratoi dizajnin, përmbajtjen dhe formatin e fletëvotimeve për zgjedhjet e 19 majit në 4 komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, KQZ mori disa vendime në kuadër të procesit të përgatitjes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveçan dhe Zubin Potok. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi dizajnin, përmbajtjen [...]

03/05/2019|

PERIUDHA E KONFIRMIMIT DHE KUNDËRSHTIMIT TË LISTËS VOTUESE

Periudha e Konfirmimit dhe Kundërshtimit është periudha gjatë së cilës Lista e Votuesve do të bëhet publike për konfirmim dhe kundërshtim.  Gjatë kësaj periudhe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u mundëson të gjithë votuesve të regjistruar që ta sfidojnë Listën e Votuesve për Zgjedhjet Jashtëzakonshme për Kryetar në Komunat Mitrovica e [...]

03/05/2019|

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 23 prill – 29 prill 2019

Gjatë kësaj periudhe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës ju ofron mundësin të gjithë votuesve për ndërrimin e Qendrës së Votimit sipas zgjedhjes së tyre dhe sa më afër vendbanimit të tyre të përhershëm. Votuesi mund të kërkoj ndërrimin e qendrës së votimit nga data 23 prill 2019 [...]

22/04/2019|

VOTIMI PËRMES POSTËS – Periudha e aplikimit/regjistrimit 23 – 30 prill 2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar në Komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan më 19 maj 2019. Nëse jeni shtetas i Republikës së Kosovës, por që jetoni jashtë Kosovës, ju mund të aplikoni [...]

22/04/2019|