Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Lajme 2018-05-27T23:10:53+00:00

Lajmet

Mbyllen me kohë të gjitha vendvotimet – Në këto zgjedhje votuan 24 mijë e 595 votues apo 42.42%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se janë mbyllur të gjitha vendvotimet (87) dhe se procesi i votimit është zhvilluar pa ndonjë [...]

19/05/2019|

Deri në orën 15:00 votuan 18 mijë 729 votues apo 32.30 %

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e tretë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka bëri të ditur se procesi i votimit në këto komuna është duke vijuar pa ndonjë problem. KQZ njofton se [...]

19/05/2019|

Deri në orën 11:00 votuan 9 mijë e 361 votues mijë votues apo 16.14%

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. KQZ njofton se deri në orën 11:00 të drejtën e tyre për të votuar e kanë shfrytëzuar 9 361 qytetarë me të drejtë vote [...]

19/05/2019|

Hapen me kohë të gjitha vendvotimet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e parë lidhur me zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut. KQZ njofton se të gjitha vendvotimet (87), ku do të mbahen këto zgjedhje, janë hapur në kohën e paraparë, në orën 07:00. Duke u [...]

19/05/2019|

Sot votohet për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut

Sot mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut.  Të drejtën për të votuar në këto katër komuna e kanë 57 mijë e 983 votues apo 970 votues më shumë në krahasim me zgjedhjet lokale të 22 tetorit 2017. Ndërsa, numri i [...]

19/05/2019|

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më [...]

15/05/2019|

KQZ-ja certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e 19 majit në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka.   Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve certifikoi listën përfundimtare të votuesve për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen më 19 maj. Kjo [...]

13/05/2019|

Zgjedhjet në komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan – Votimi përmes postës

Si të votohet: Në fletëvotimin për Kryetar Komune, ku janë të renditur emrat e kandidatëve, ju duhet të shënjoni vetëm një kandidat. Të gjithë aplikuesit që suksesshëm janë regjistruar si votues jashtë Kosovës (kliko këto – Lista e Votuesve jashtë Kosovës) kanë të drejtë për të votuar, duke plotësuar fletëvotimin. [...]

09/05/2019|

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA, fillon me 9 maj dhe përfundon me 13 maj 2019. Të gjithë qytetarët më të drejtë vote, të cilët për shkak të aftësive të tyre të veçanta nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimin e tyre, [...]

09/05/2019|