Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com
Hulumtime dhe Analiza 2020-09-24T11:23:33+00:00

Hulumtime dhe analiza

Analizë e Efektivitetit të Fushatës së Informimit Publik

Analizë e votave me asistencë – Zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, 6 tetor 2019

Zgjedhjet në Kosovë 2000 – 2014

Hulumtimi dhe analizimi i fletëvotimeve të pavlefshme për Zgjedhjet për Kuvend të Kosovës 2014

Hulumtimi dhe analizimi i fletëvotimeve të pavlefshme për Zgjedhjet për Kuvendin Komunal 2013