Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

About Visar Kastrati

This author has not yet filled in any details.
So far Visar Kastrati has created 41 blog entries.

Lajmet

News

Vesti

Ambasadori Kosnett vizitoi KQZ-në

Prishtinë, 29 gusht – Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve qëndroi për vizitë ambsadori amerikan, Philip S. Kosnett, i cili u prit në takim nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka dhe anëtarët e KQZ-së. Kryetarja Daka i uroi mirëseardhje z. Kosnett për këtë vizitë, të cilën e vlerësoi lartë në këtë fazë të rëndësishme të angazhimit [...]

29/08/2019

KQZ-ja fillon përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës

Prishtinë, 27 gusht – Pas shpalljes së zgjedhjeve të parakohshme për Kuvendin e Kosovës, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhje ku mori disa vendime në funksion të përgatitjes së këtyre zgjedhjeve që do të mbahen më 6 tetor 2019.   Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për caktimin e afateve të aktiviteteve zgjedhore për zgjedhjet [...]

27/08/2019

Regjistrimi i Partisë Politike: “Partia Demokratike e Diaspores”, i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 01 gusht 2019– “Partia Demokratike e Diaspores” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës publiku [...]

02/08/2019

Regjistrimi i Partisë Politike: “Partia Euroatlantike e Kosovës”, i hapur për shqyrtim publik

Prishtinë, 01 gusht 2019 – “Partia Euroatlantike e Kosovës” e ka kompletuar kërkesën për regjistrim, të parashtruar në Zyrën për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Vendimi për regjistrim të iniciativës politike, do të merret nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, pas përfundimit të periudhës shtatë (7) ditore, gjatë të cilës [...]

01/08/2019

PERIUDHA PËR NDËRRIMIN E QENDRAVE TË VOTIMIT 23 prill – 29 prill 2019

Gjatë kësaj periudhe, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës ju ofron mundësin të gjithë votuesve për ndërrimin e Qendrës së Votimit sipas zgjedhjes së tyre dhe sa më afër vendbanimit të tyre të përhershëm. Votuesi mund të kërkoj ndërrimin e qendrës së votimit nga data 23 prill 2019 deri me datën 29 prill [...]

22/04/2019

VOTIMI PËRMES POSTËS – Periudha e aplikimit/regjistrimit 23 – 30 prill 2019

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Republikës së Kosovës është duke bërë përgatitjet për organizimin e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar në Komunat Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan më 19 maj 2019. Nëse jeni shtetas i Republikës së Kosovës, por që jetoni jashtë Kosovës, ju mund të aplikoni për regjistrim për të votuar [...]

22/04/2019

AFATI PËR APLIKIM PËR AKREDITIMIN E VËZHGUESVE DHE MEDIAVE 9 PRILL – 12 MAJ

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se nga data 9 prill ka filluar afati për dorëzimin e kërkesave për akreditim të vëzhguesve për Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovica e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Sipas vendimit të KQZ-së, ky afat përfundon me datë 12 [...]

21/04/2019

Mbahet programi trajnues për anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me përgatitjet e Zgjedhjeve të Jashtëzakonshme për Kryetar të Komunave: Mitrovicë e Veriut, Zveçan, Zubin Potok dhe Leposaviq. Në këtë drejtim, KQZ ka filluar me programin orientues të trajnimit për anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve nga këto katër komuna. Ky program synon ngritjen e nivelit profesional të [...]

19/04/2019

Përmbyllet afati për aplikim të subjekteve politike për certifikim për pjesëmarrje në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për kryetar në katër komuna

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan, të cilat do të mbahen më 19 maj. Gjatë kësaj kohe (9 prill – 18 prill) kanë aplikuar [...]

18/04/2019

KQZ-ja emëroi anëtarët e Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve të Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zveçanit dhe Zubin Potokut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për emërimin e anëtarëve të Komisioneve Komunale të Zgjedhjeve (KKZ) për zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat: Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Në vazhdim të mbledhjes, kryetarja e KQZ-së bëri [...]

16/04/2019