Call Us Today! 1.555.555.555|info@yourdomain.com

Lajmet

News

Vesti

Shënohet Dita Globale e Zgjedhjeve

Sot, me rastin e shënimit të Ditës Globale të Zgjedhjeve, në komuna të ndryshme të Kosovës janë mbajtur takime me maturantë dhe forume rinore. Tema bosht e këtyre takimeve ishte: Rëndësia e pjesëmarrjes së të rinjëve në zgjedhje. Dita Globale e Zgjedhjeve shënohet në shumë shtete që nga viti 2005, kur ekspertët e zgjedhjeve nga [...]

07/02/2019